O nas
Poznaj Właścicieli Wola Verde – Pasja, Doświadczenie i Determinacja.
Za Wola Verde stoją czterej bracia, każdy z nas wnosi unikalne umiejętności i wiedzę, ale to wspólna determinacja w dążeniu do doskonałości w branży gastronomicznej sprawiła, że stworzyliśmy wspólnie z naszym zespołem, przestrzeń, gdzie goście mogą cieszyć się nie tylko wyjątkowymi daniami, ale i niezapomnianą atmosferą.
Poznaj nas bliżej i odkryj, co stoi za powstaniem Wola Verde – miejsca stworzonego z pasji i zaangażowania.
Maciej
Nie jest najstarszy z nas to może się pochwalić najdłuższym doświadczeniem w branży. Profesjonalizm, wiedza, łatwość w podejmowaniu trudnych decyzji oraz dobry kontakt z ludźmi, to te cechy sprawiły że pomimo młodego wieku, odpowiadał już za zespół ludzi, jako manager jednej z popularnych krakowskich restauracji. Nie akceptuje byle jakości i przykłada dużą uwagę do szczegółów, jednak podczas rozmowy, szybko daje się poznać jako świetny rozmówca.
Daniel
W poszukiwaniu nowych wyzwań wyruszył do Warszawy, gdzie z powodzeniem prowadził dużą restaurację w centrum jako Manager. Powraca do rodzinnego Krakowa aby z braćmi zacząć kolejne nowe wyzwanie. Lubi kontakt z gośćmi i rozmowy nie tylko na tematy związane z gastronomią. Okazjonalnie prowadzi szkolenia i warsztaty jako sommelier.
Jacek
Człowiek od zadań specjalnych, złota rączka, DJ ale też wybitny barman: finalista polskiego Bartender World Class czy zwycięzca konkursu Campari. Sporo osób może go kojarzyć z kanału TikTok gdzie pod pseudonimem DJGreenmoon, pokazywał jak przygotować klasyczne i jego autorskie koktajle. To on odpowiada za selekcje alkoholi oraz przygotował koktajle w naszej karcie.
Krzysztof
Najmłodszy z braci, wciąż czerpiący z ich wiedzy i doświadczenia, nie brak mu jednak swobody i obycia przy stole. Z uśmiechem potrafi wybrnąć z każdej sytuacji i zjednywać sobie gości. Chętnie dzieli się swoimi pomysłami na niekonwencjonalne połączenie wina i jedzenia.
Maciej
Nie jest najstarszy z nas to może się pochwalić najdłuższym doświadczeniem w branży. Profesjonalizm, wiedza, łatwość w podejmowaniu trudnych decyzji oraz dobry kontakt z ludźmi, to te cechy sprawiły że pomimo młodego wieku, odpowiadał już za zespół ludzi, jako manager jednej z popularnych krakowskich restauracji. Nie akceptuje byle jakości i przykłada dużą uwagę do szczegółów, jednak podczas rozmowy, szybko daje się poznać jako świetny rozmówca.
Daniel
W poszukiwaniu nowych wyzwań wyruszył do Warszawy, gdzie z powodzeniem prowadził dużą restaurację w centrum jako Manager. Powraca do rodzinnego Krakowa aby z braćmi zacząć kolejne nowe wyzwanie. Lubi kontakt z gośćmi i rozmowy nie tylko na tematy związane z gastronomią. Okazjonalnie prowadzi szkolenia i warsztaty jako sommelier.
Jacek
Człowiek od zadań specjalnych, złota rączka, DJ ale też wybitny barman: finalista polskiego Bartender World Class czy zwycięzca konkursu Campari. Sporo osób może go kojarzyć z kanału TikTok gdzie pod pseudonimem DJGreenmoon, pokazywał jak przygotować klasyczne i jego autorskie koktajle. To on odpowiada za selekcje alkoholi oraz przygotował koktajle w naszej karcie.
Krzysztof
Najmłodszy z braci, wciąż czerpiący z ich wiedzy i doświadczenia, nie brak mu jednak swobody i obycia przy stole. Z uśmiechem potrafi wybrnąć z każdej sytuacji i zjednywać sobie gości. Chętnie dzieli się swoimi pomysłami na niekonwencjonalne połączenie wina i jedzenia.